Prijslijst

LET OP : ALLEEN NATUURGENEESKUNDIGEBEHANDELINGEN EN MASSAGETHERAPIE WORDEN MOGELIJK VERGOED.  EEN ONTSPANNINGSMASSAGE WORDT NOOIT VERGOED. KIJK ALTIJD DE VOORWAARDEN VAN UW POLIS NA OF DEZE BEHANDELING VERGOED WORDT EN HOEVEEL DEZE VERGOEDING BEDRAAGT. Vanaf begin 2018 mogelijk vergoed door de zorgverzekeraar mits aanvullend  verzekerd. Kijk in de polis naar de voorwaarden van uw zorgverzekeraar voor de mogelijke vergoeding. Dit kan per verzekeraar verschillen.

Lees ook: Algemene Voorwaarden, AVG en Contra Indicaties bij Lady Massage

Ontspanningsmassage

v.a. € 27,50

Ontspanningsmassage is een behandeling op basis van het rust en ruimte creëren in uw hoofd en uw lichaam. in deze gehaaste wereld is het bevorderlijk voor de gezondheid om af en toe uw rust te pakken en uw lichaam en geest de ruimte te geven om zich te herstellen. let op dit is geen klachtgericht. deze massage heeft ontspanning als doel.
ontspanningsmassage 120 minuten 75,-
ontspanningsmassage 90 minuten 60,-
ontspanningsmassage 60 minuten 45,-
ontspanningsmassage 30 minuten 27,50

Zwangerschapsmassage

€ 55,-

Je bent zwanger en je wilt jezelf – en je kindje – eens heerlijk verwennen met een ontspanningsmassage? Dat kan! Wij stemmen onze zwangerschapsmassage volledig af op jouw wensen en mogelijkheden.
90 minuten € 55,-

Babymassage

€ 99,-

Babymassage is vooral een leuke, ontspannende bezigheid, zowel voor de ouder/verzorger als voor de baby. Een fijne manier om je baby te leren kennen. De Shantala babymassage kan door iedereen makkelijk geleerd worden.
€ 99,- en is 2 x 1,5 uur

Holistic Pulsing

v.a. € 25,-

holistic pulsing is een massage waarbij u naar wens loszittende makkelijke kleren aan kunt houden of in onderkleding als u dat wilt. de beweging zijn gebaseerd op de golven en de zee, maar ook op de bewegingen die u als foetus in de baarmoeder hebt ervaren. uw lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. door subtiele schud en wieg bewegingen activeert u het water in uw lichaam waardoor u weer heerlijk gegrond wordt.
holistic pulsing 60 minuten 40,-
holistic pulsing 30 minuten 25,-

Klachtgerichte Massage Therapie

v.a. € 30,-

heeft u pijn. voelt u spanning of knopen in uw spieren. heeft u hoofdpijn? eventueel tennis elleboog, zweepslag, rennersknie, muisarm of TOS dan heeft u echt een klachtgerichte massage nodig. bij de intake doe ik een aantal testen om te zien of uw klacht spiergebonden of gewrichtsgebonden is. samen stellen wij een behandelplan samen om uw klacht te verlichten en mogelijk te verhelpen.
klachtgerichte massage therapie 60 min 55,-
klachtgerichte massage therapie 45 min 42,50
klachtgerichte massage therapie 30 min 30,-

Volg ons op