Nek-, schouder- en/of rugklachten?

Als vrouw heb je het maar druk: je werk, de zorg voor je gezin, je taken in het huishouden… De kans bestaat dat je te maken hebt of krijgt met nek-, schouder- en/of rugklachten.

De klachten kunnen niet alleen ontstaan doordat je veel aan het tilllen bent, maar ook doordat je op de verkeerde manier tilt. Een schoudertas om één schouder dragen bijvoorbeeld, maar ook op de verkeerde manier een baby in een draagdoek dragen, waardoor je nek en rug extra belast worden. Maar ook het steeds op een verkeerde manier bukken om iets op te rapen kan zorgen voor klachten. Een klachtgerichte massage kan uitkomst bieden. Massage is immers dé manier bij uitstek om de spieren te ontspannen en om los te komen van de dagelijkse drukte. Een massage geeft je dat stukje aandacht dat je verdient.
Op basis van jouw klachten behandel ik je spieren met gerichte massagebewegingen. De doorbloeding in je spieren, huid en onder­liggende weefsel wordt extra gestimuleerd, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden en je lichaam gestimuleerd wordt om zichzelf verder te herstellen. Hiermee werk je dus aan een structurele oplossing van je klachten, in plaats van tijdelijke pijnbestrijding. En als je je regelmatig laat masseren, is het mogelijk dat je daarmee ook klachten in de toekomst kunt voorkomen. Ik ben gekwalificeerd ontspanningsmasseuse en Plato-gecertificeerd massagetherapeut in opleiding, en kan jou helpen om je pijnklachten aan te pakken. Vanaf juli 2017 is het mogelijk dat mijn behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket.