Doodmoe op de bank

Heb jij ook wel eens dat je ‘s avonds doodmoe op de bank neerploft? Je hebt de hele dag lopen rennen en vliegen om te zorgen dat iedereen op tijd op school, werk en sport kwam. Altijd ben je in de weer voor die ander. Je bent niet alleen partner en moeder, maar ook nog werknemer, taxichauffeur, wasvrouw, kok, manager, beste vriendin en sportmaatje. Maar mag jij ook wel eens helemaal jezelf zijn? Wanneer heb jij voor het laatst een stukje ‘me-time’ gehad?

Tijd voor jezelf. Het klinkt zo makkelijk, maar dat is het vaak niet. Niet voor jou tenminste, want jij hebt het altijd druk. Je staat klaar voor iedereen. Behalve voor jezelf. Wees eerlijk, je kunt niet alle ballen in de lucht blijven houden, als je niet goed voor jezelf zorgt. Door af en toe even helemaal te ontspannen, kun je je weer opladen om die persoon te zijn die voor iedereen klaar staat.
Gun jezelf daarom eens een heerlijke ontspanningsmassage; dat is goed voor lichaam én geest. Het stimuleert je bloedsomloop, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam kunnen verlaten en plaats kunnen maken voor bouwstoffen. Het vermindert stress en spanning en zorgt voor een betere nachtrust. Maar daarnaast is het vooral een heerlijke ervaring. Even lekker helemaal wegdromen, alle zorgen en spanning achter je laten.
Gun jezelf die rust in je hoofd en in je lichaam. Gun jezelf die rust die je verdient. Daarna kun je er weer helemaal tegen.
Natuurgeneeskundige behandelingen bij Lady Massage worden door de zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering.